Uvjeti korištenja web stranice www.seletkovic.eu


Monset Umbra j.d.o.o.
(u daljnjem tekstu Monset Umbra) vam omogućuje korištenje usluga i sadržaja web stranice www.seletkovic.eu, koji su podložni niže navedenim Uvjetima korištenja web stranice. Uvjeti korištenja web stranice primjenjuju se na sve sadržaje i usluge ove stranice. Monset Umbra smatra da su korisnici upoznati s ovim uvjetima i svim rizicima koji nastaju iz korištenja ove internetske stranice te prihvaćaju koristiti sadržaj ove internetske stranice isključivo za osobnu uporabu i na vlastitu odgovornost. Ako niste suglasni s našim pravilima i uvjetima korištenja, nemojte koristiti ove stranice.

Sadržaj web stranice i autorska prava
Sadržaji i formati na web stranici vlasništvo su Monset Umbre, čime se smatraju i sadržaji i formati koji su preuzeti od trećih osoba (ugovornih partnera). Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela web stranice, bez dozvole vlasnika autorskih prava, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi. Ukoliko primijetite bilo kakvu povredu autorskih prava s naše strane, molimo Vas da nam javite na e-mail adresu info@seletkovic.eu.

Pravo na izmjene sadržaja i usluga
Monset Umbra zadržava pravo promjene, ukidanja (privremenog i trajnog) bilo kojeg sadržaja ili usluge na stranici bez obaveze prethodne najave. Monset Umbra nije odgovorna za bilo kakvu štetu nastalu tim putem.

Točnost i istinitost informacija
Monset Umbra se obvezuje poduzeti sve mjere s ciljem točnog i kvalitetnog informiranja svojih korisnika. Sve informacije, podatke i fotografije Monset Umbra prikupila je sama.

Linkovi na druge web stranice
Ova web stranica sastoji se od vlastitih sadržaja, besplatnih sadržaja, te linkova na vanjske stranice drugih pravnih osoba. Te stranice nisu pod kontrolom tvrtke Monset Umbra koja nije ni odgovorna za sadržaj tih stranica, niti za linkove na tim stranicama. Sve sadržaje web stranice Monset Umbra koristite na vlastitu odgovornost i tvrtka Monset Umbra se ne može se smatrati odgovornom za bilo kakvu štetu nastalu korištenjem.

Zaštita privatnosti i tajnost podataka
Detaljne informacije možete pročitati u našoj Izjava o privatnosti.

Izmjene uvjeta korištenja
Monset Umbra zadržava pravo izmjene ovih uvjeta korištenja u bilo kojem trenutku te neće biti odgovorna za moguće posljedice proizašle iz takvih promjena. Navedene promjene stupaju na snagu objavljivanjem na ovim internet stranicama.